Welkom Bij FeetOnly Delden


Uw pedicure in Delden!


  

Volg ons via:


         


    


LCN Wilde Pedique plus gelnagels

Veel mensen kampen met nagelproblematiek, van schimmelnagels ( ook wel kalknagels genoemd ), psoriasisnagels tot gebroken of gespleten nagels. Vele van deze veranderingen zijn zichtbaar en geven een onaantrekkelijk beeld. Veel mensen schamen zich hiervoor en durven om deze redenen geen open schoenen te dragen.
Met de LCN Wilde Pedique plus gelnagels kunnen uw nagels weer geheel of gedeeltelijk gecorrigeerd / gerepareerd worden en zullen uw voeten / nagels er weer goed verzorgd uitzien, waardoor u zich zelfverzekerder zal gaan voelen.

LCN Wilde Pedique
LCN Wilde-pedique plus is een éénfase gel die onder een UV lamp wordt uitgehard.
Deze WILDE-PEDIQUE plus bevat het wetenschappelijk getest anti-mycotisch (anti-schimmel )component Piroctone Olamine, deze gel is dan ook uitermate geschikt om mycosenagels ( schimmelnagels ) te corrigeren voor een optisch en cosmetisch resultaat.
Het product is elastisch en past zich aan de bewegingen van de nagel en voet tijdens het lopen aan, waardoor het niet als storend wordt ervaren. De gelnagel voelt heel natuurlijk aan en past perfect bij uw natuurlijke nagel.

Behandeling bij correctie
Als een nagel gecorrigeerd / gerepareerd gaat worden, dan wordt de teen ontsmet en de geïnfecteerde ( schimmel ) nagel word zoveel als mogelijk verwijderd d.m.v. frezen. Hierna wordt de gel aangebracht en gemodelleerd tot de vorm van de nagel. Er worden 2 gel lagen aangebracht, die ieder onder de Uv-lamp uitgehard worden.
Bij Schimmelnagels beveel ik altijd een anti-schimmel product aan. “ Mykosept “ van LCN. Dit in combinatie met de gel, bestrijdt de schimmel optimaal.
De gelnagel groeit met de natuurlijke nagel mee en als er geen problemen voordoen, dan kun je hem met de natuurlijke nagel uitlaten groeien.
Ik adviseer om de 4 – 6 weken terug te komen voor een afspraak om evt. aanpassingen aan de nagel aan te brengen waar nodig, tevens het verloop van de nagel te beoordelen.

Cosmetische behandeling
LCN Wilde Pedique is er niet alleen voor correctie bij nagelproblematiek. De gel wordt ook gebruikt bij de gezonde nagel. Met daarbij een mooi wit randje, French Pedicure.
Mooie goed verzorgde nagels met een wit randje, Wie wil dat nu niet in de zomermaanden!
U kunt 4 – 6 weken plezier hebben van uw gelnagels, afhankelijk van de groeisnelheid van uw nagel.
De gel is alleen professioneel te verwijderen, dit gebeurt door het weg frezen van de gel.

Garantie
Heeft u binnen 2 weken problemen met uw gelnagels, zoals bijv. Loslaten van de gel. Dit direct melden, zodat ik het probleem kan oplossen! Na 2 weken vraag ik hier een vergoeding voor, zie prijslijst, gel per nagel.

Advies
Voor de behandeling de voeten s.v.p. niet met crème insmeren en geen uur van te voren douchen, anders pakt de gel niet goed.