Welkom Bij FeetOnly Delden


Uw pedicure in Delden!


  

Volg ons via:


         


    


Voorstellen

“ Warmte, Aandacht en Kwaliteit “. Gun uw voeten de zorg die ze nodig hebben en verdienen!Laurette FeetOnly Delden

Laat ik mij even voorstellen. Mijn naam is Laurette Hartgerink-van Straaten, ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Van oorsprong ben ik (A)-verpleegkundige. Ik heb voornamelijk in het ziekenhuis gewerkt, maar heb ook werkervaring als zodanig in de thuiszorg en het verpleeghuis.

Tot mijn spijt kan ik door een lichamelijke aandoening dit beroep niet meer uitoefenen. Omdat ik mensen graag wil helpen en adviseren sprak het vak van pedicure mij aan, mede omdat het ook een verzorgend beroep is. Vandaar dat ik in augustus 2013 ben begonnen met de opleiding tot Pedicure bij het Imko College in Hengelo en heb hiervoor in Mei 2015 mijn diploma voor Branche Pedicure behaald.  Ik ben aangesloten bij de branche organisatie Provoet.

Veel mensen hebben niet in de gaten hoeveel hun voeten te lijden hebben, elke dag opnieuw.

Voeten zijn vaak een ondergeschoven kindje. Maar bedenk: ze dragen uw lichaamsgewicht de gehele dag door. En heeft iemand klachten aan de voeten, dan wordt de hele lichaamshouding daarop aangepast, met alle vervelende gevolgen van dien. Ook kampen er veel mensen met nagelproblematiek zoals schimmelnagels / kalknagels. Ik wil mensen graag helpen en adviseren met hun voetproblematiek.

Veel leren over voet- en nagelproblematiek is voor mij een hele nieuwe uitdaging. Ook nu ik klaar ben met deze opleiding zijn er genoeg aanvullende cursussen te volgen om mijn vak verder uit te diepen, wat uiteraard ten goede aan mijn klanten komt.

De cursussen die ik, naast mijn opleiding tot pedicure, tot nu toe reeds met succes heb afgerond zijn:

  • Wilde pedique (gel nagels) French pedicure
  • Nagel reparatie en correctie met Gel
  • CND Shellac Behandeling
  • Benen harsen.
  • Voetreflexmassage

Door de opleiding pedicure kan ik een grote wens van mij in vervulling laten gaan: een eigen praktijk aan huis starten. Een bedrijf leiden op mijn manier, kwaliteit leveren zoals ik het graag wil zien en cliënten de aandacht geven die ze verdienen. En dat is precies wat ik graag wil uitstralen in mijn praktijk:                                “ Warmte, Aandacht en Kwaliteit “. Ervaar het zelf eens onder het genot van een kop koffie of thee.                                                                                                                   Gun uw voeten de zorg die ze nodig hebben en verdienen!